Werkgroep Noord liep Sneeker Marathon 2017

Eind november vorig jaar kwam de werkgroep Noord bij elkaar in Sneek. Op die dag werden er plannen gesmeed. Hieke de Vries: “Wij hadden het enthousiaste idee om met  lotgenoten deel te gaan nemen aan het fantastische evenement: de Sneeker Mar-athon rond het Sneeker Meer op 25 juni 2017.”

De start van de halve Mar-athon wandelen was op 25 juni tussen 12.00 en 15.00 uur vanaf Heerenzijl (tussen Terkaple en Terherne). Hieke vertelt: “Afgelopen maand was het zover en daar stonden we aan de start. Het weer was prima, niet te koud, niet te warm, flink verkoelend windje en daar gingen we voor de 21 kilometer.”
Feikje Smit –Krans heeft om 8 uur in de ochtend, nog voor de wandeling, op de algemene begraafplaats een kaarsje aangestoken voor haar dochter, Hieke’s dochter, Ana’s zoon en Johanna’s zoon, maar natuurlijk ook voor alle andere kinderen die zo gemist worden. Daarna aan de macaroni want veel koolhydraten zijn nodig om een goede prestatie neer te zetten. In onze gedachten en in ons hart waren onze overleden kinderen heel dicht bij ons. We hebben zeer genoten van alles, mooie gesprekken, mooie vergezichten, de zeilbootjes, de muziek, de natuur en de lekkernijen onderweg. Kortom, we kunnen terugkijken op een hele prachtige dag.”

Uitnodiging werkgroep Noord

Wil je ook graag eens in contact komen met één van onze vrijwilligers om te praten over het grote verdriet van je kind, je gemis, de leegte en de strubbelingen in het leven om de draad weer op te pakken neem dan contact op via [email protected], want we staan je graag te woord en willen graag naar je luisteren. Ook jouw verhaal doet ertoe.

Meer blogs

17 januari 2017

Gespreksgroep Noord-Nederland

Uitnodiging deelname gespreksgroep: samen praten over en delen in het verlies.

Lees meer

2 december 2016

START LOTGENOTEN GESPREKSGROEP DISTRICT NOORD

Luisteren, praten, ervaringen delen met lotgenoten

Lees meer
Spring naar toolbar