Wereldlichtjesdag in Bergen op Zoom 2021

Op Wereldlichtjesdag worden er, zoals velen van u al weten, overal ter wereld kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Zo gaat er in 24 uur een golf van licht over de hele wereld. We doen dat ook weer in Bergen op Zoom, op zondag 12 december 2021.

U bent van harte welkom om stil te staan bij het kind dat u mist. Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of je nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, leerkracht of gewoon een lieve vriend bent. En of je het kind pas heel kort of al tientallen jaren mist.

De bijeenkomst vindt plaats op RSG ’t Rijks
Burg Stulemeijerlaan 24, 4611EG Bergen op Zoom
In de omgeving is voldoende parkeerruimte.

Vanaf 18:00 uur zijn de bezoekers in het cultuurgebouw van RSG ’t Rijks voor een kopje koffie en is er gelegenheid voor gesprek, waarna we omstreeks 18:30 uur naar de theaterzaal gaan voor de bijeenkomst. Na afloop is er wederom ruimte voor gesprek met een kopje koffie.

Als u aan de bijeenkomst Wereldlichtjesdag wil deelnemen, vragen wij u zich vóór 4 december as aan te melden met opgave van de naam van het overleden kind en het aantal aanwezige personen én indien nog niet aanwezig, digitaal een foto van uw kind te sturen naar [email protected]. Tevens vragen wij u een fysieke foto van uw overleden kind mee te brengen. De foto’s krijgen een centrale plaats tijdens de herdenkingsbijeenkomst.

Corona check

Voor deelname aan dit evenement werken wij met de Corona Check app. Hierin kunt u uw actuele vaccinatie-, herstel- of testbewijs uploaden.
Wij vragen u deze – of een print van dit bewijs – te tonen bij binnenkomst. Ook kunt u ervoor kiezen om ter plaatse een zelftest te doen. Wilt u hiervan gebruikmaken, geef dit dan a.u.b. aan bij uw aanmelding.

Uiteraard houden we rekening met de dan geldende maatregelen volgens richtlijnen van het RIVM.

Wij hopen u op 12 december as. te mogen verwelkomen. We zien ernaar uit!

Lilian Boudewijn-Slaats. Coach Rouw en Verlies, Ritueelbegeleider voor de Teksten, rituelen

Gea Korpel-Beskers, kunstenaar, Artistieke vormgeving

Met medewerking van:

Marijn Staps, Fieneke Almekinders, Martien van Leeuwen, Huub Boudewijn

Leerlingen RSG ’t Rijks
Zang, muzikale begeleiding

Meer blogs

23 augustus 2021

Regiomiddagen Zuid-Holland 2021-2022

OOK organiseert vanaf september 2021 weer een aantal inloopmiddagen in Naaldwijk. Welkom aan alle leden/lotgenoten, ook uit andere provincies. We delen rouw, troost en perspectief. Lees hier de data en meld je aan.

Lees meer

12 november 2021

Wandelen in Nijmegen

Wandel mee met lotgenoten door en rond Nijmegen. Op 5 februari 2022 wandelen we 6,5 kilometer vanaf Heumensoord. Meld je aan, wandel mee, ervaar hoe fijn lotgenotencontact is.

Lees meer