Welkom bij de groepsgesprekken in Velsen-Zuid 2020

OOK-vrijwilligers Wherona en Quirine starten in Velsen-Zuid met een serie groepsgesprekken. Deze zullen plaatsvinden op een rustige plek in een tuinhuisje. De groep zal klein en daardoor veilig zijn. Wherona en Quirine zijn lotgenoten en zij zijn elkaar bij OOK tegengekomen. Zij zijn actief geworden, onder andere door de communicatietraining te volgen en het ouderweekend bij te wonen. De fotoserie van het Ouderweekend 2019 is gemaakt door Wherona.

Quirine en Wherona: “Graag organiseren we eerst een kennismakingsavond met iedereen die zich hiervoor wil opgegeven. Vanuit hier kunnen we een eerste groep vormen en mogelijk vervolggroepen bij voldoende aanmeldingen. Deze gesprekken zullen in de avond plaatsvinden van half zeven tot negen uur.” Je bent welkom op deze donderdagen: 23 januari, 6 en 20 februari, 5 en 19 maart.

Aanmelden verloopt via de mail. Deze stuur je aan Wherona en Quirine. Welkom.

Meer blogs

21 november 2019

Fotoverslag Ouderweekend 2019

In het weekend van 16-17 november 2019 vond het Ouderweekend plaats. Dit werd gehouden in Baarn. Een van de programma-onderdelen van het bekijken van de…

Lees meer

30 augustus 2016

Als je kind er niet meer is

Hoe verwerk je de zelfdoding van je kind? Regisseur Annelies Heesakkers, bevriend met ouders die dit meemaakten, laat in deze documentaire de veerkracht zien van mensen, en hoe zij na zo’n verlies verder leven.

Lees meer