Wandelingencyclus rond Nijmegen

Vind je het fijn om te wandelen en met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee! De regio Gelderland start in 2022 met wandelingen voor lotgenoten in Nijmegen. We wandelen eens per zes weken in de verschillende natuurgebieden rond de stad. De afstand is steeds ongeveer 6,5 km. We verzamelen vanaf 10.45 uur en stoppen onderweg voor koffie, thee of (warme) chocolademelk.

Om 11.00 uur starten we de wandeling. Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen en om stil te staan bij onze kinderen. De wandeling is niet alleen voor OOK Leden, ook niet-leden zijn van harte welkom!

Graag ontvangen wij een aanmelding, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen. Aanmelden verloopt via het formulier hieronder.

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar Karin.

Hier gaan we wandelen
Op 5 februari en 11 juni gaan we wandelen in Heumensoord. Verzamelen bij de slagboom aan de Beukenlaan.
Op 30 april gaan we wandelen in de Ooij. Verzamelen bij het Casino aan de Waalkade 68.
En op 23 juli in de Hatertse Vennen. Verzamelen bij St. Walrick.
We hopen je te ontmoeten.

Wandeling rond Nijmegen 2022

  • De wandeling staat open voor leden, naaste familie en vrienden. Ben je nog geen lid? Je bent welkom. Als je nadenkt over lid worden, dan kun je je via de website aanmelden.
  • Geef aan met welke wandeling(en) je meegaat.

Meer blogs

6 december 2021

Wandelingenserie in Doetinchem

Vanaf 18 december 2021 kun je elke 3e zaterdag van de maand meewandelen ronde Slangenburg in Doetinchem. Meld je aan en ontmoet lotgenoten.

Lees meer