Wandelen in Nijmegen

Vind je het fijn om te wandelen en met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee! De regio Gelderland start in 2022 met wandelingen voor lotgenoten in Nijmegen. We wandelen eens per zes weken en de eerste wandeling is op zaterdag 5 februari in Heumensoord (ongeveer 6,5 km). We verzamelen vanaf 10.45 uur bij de slagboom aan de Beukenlaan.

Om 11.00 uur starten we de wandeling. Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen en om stil te staan bij onze kinderen. Halverwege de wandeling drinken we een kop koffie/thee of warme chocolademelk bij Boscafé De Zweef-inn.  De wandeling is niet alleen voor OOK Leden, ook niet-leden zijn van harte welkom!

Graag ontvangen wij een aanmelding, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen. Aanmelden verloopt via het formulier hieronder.

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar Karin.

  • De wandeling staat open voor leden, naaste familie en vrienden. Ben je nog geen lid? Je bent welkom. Als je nadenkt over lid worden, dan kun je je via de website aanmelden.
  • Geef aan met welke wandeling(en) je meegaat.

Meer blogs

3 oktober 2021

Oproep Nabij 2022-2: schuld en vergeving

De redactie van ons kwartaalblad nodigt je uit, jouw verhaal over gevoelens van schuld bij de dood van je kind te vertellen. Lees verder.

Lees meer

23 april 2021

Wandelmaatje gezocht!

OOK: vind jouw wandelmaatje via de vereniging! Wandelen met een lotgenoot of meer lotgenoten biedt lotgenotencontact na de dood van een dochter of zoon.

Lees meer