Vrijwilligersvacatures bij OOK

Al 40 jaar brengt Ouders Overleden Kind lotgenoten samen. Dat zouden we niet kunnen doen zonder de inzet van fantastische vrijwilligers.Lotgenoten die iets voor anderen willen betekenen zijn daarom altijd gewenst. Binnen OOK kun je vrijwilligerswerk doen dat dankbaar is en voldoening geeft. Fijn onderling contact, het kunnen inzetten van je talent en jezelf verder ontwikkelen is daarnaast net zo belangrijk.

In 2021 komen er twee plaatsen vrij in het bestuur van OOK: er is plaats voor een nieuwe penningmeester en voor een algemeen bestuurslid.

Vacature penningmeester

Vacature Algemeen bestuurslid

Verder is er op diverse fronten versterking nodig:

Vacature vrijwilligers Werkgroep ‘Voor Elkaar’

Vacature gastheer/gastvrouw (telefonisch)

Vacature praktische redactiesecretaris Nabij

Klik op de link om de hele tekst te lezen. Heb je interesse in een vrijwillige functie bij OOK? Neem dan contact op met een vrijwilligerscoördinator om de mogelijkheden te bespreken.

Meer blogs

26 augustus 2019

Nieuwe bestuursleden van start

De vereniging OOk heeft enkele nieuwe bestuursleden sinds de ALV van juli 2019. Nog steeds kunnen meer mensen zich aansluiten bij het bestuur. Lees meer:

Lees meer

4 juni 2020

Nieuw: vrijwilligerscoördinatoren bij OOK

OOK heeft twee vrijwilligerscoorsdinatoren aangesteld. Zij maken het werk van en voor de vrijwilligers eenvoudiger. Leer ze kennen!

Lees meer