Wil jij meer betekenen bij het bieden van troost en perspectief?

Kom naar de Vrijwilligersdag op 3 februari 2018!

Voor zaterdag 3 februari 2018 nodigt het bestuur van OOK jou uit voor een verkenning over vrijwillige inzet bij het bieden van troost en perspectief. OOK leert jou graag kennen: waar liggen je kwaliteiten en hoe kan en wil je deze voor de vereniging inzetten? Wat heb je nodig van OOK om actief te worden? Hoe binden we jou als vrijwilliger? En hoe bind je anderen?

Bij OOK kun je (afgebakende) activiteiten organiseren/klussen doen: landelijk, regionaal en/of plaatselijk. Niet alleen organiseren wij elk jaar een landelijke dag; lokaal en regionaal bieden wij inloopmiddagen, wandelingen en andere bijeenkomsten voor ouders. Wij willen er graag achter komen hoe we ook jou kunnen betrekken bij dit vrijwillige werk, zodat we weer door heel Nederland contact kunnen bieden. Zaterdag 3 februari kortom, is een dag waarop de inzet van mensen als jij, het creëren van onderlinge saamhorigheid en verbinding met OOK centraal staan. Als bestuur willen we jullie ondersteunen en handvatten meegeven.

De dag zal professioneel worden begeleid, op een locatie in het midden van het land (die volgt op korte termijn). Wij nodigen iedereen uit die al vrijwilligerswerk doet voor lotgenoten van OOK en iedereen die daarin geïnteresseerd is. Aanmelden voor deze dag kan door een email met je naam en adres te sturen naar [email protected]. Graag ontvangen wij jouw aanmelding op 31 januari uiterlijk. Wij kijken uit naar je komst.

Meer blogs

7 december 2017

Programma Landelijke Dag op 10 maart 2018: ‘kan ik iets voor je doen?’

Ouders van een overleden kind zijn op 10 maart 2018 van harte welkom in “De Schakel”, in Nijkerk. Het thema van de dag is ‘Kan ik iets voor je doen?’ Ook broers en zussen zijn welkom: Verbonden Broers en Zussen organiseert een eigen programma. In de ochtend spreekt Suzan Hilhorst. Na de lunch zijn er diverse workshops en is er theater.

Lees meer

7 december 2017

Verbonden Broers en Zussen niet bij de Landelijke Dag op 10 maart 2018

Broers en Zussen van een overleden kind zijn op 10 maart 2018 van harte welkom in “De Schakel”, in Nijkerk. Helaas is er geen apart programma.

Lees meer
Spring naar toolbar