Vrijwilligers

OOK is een vereniging, die draait op vrijwilligers. Voor onder meer het steunen van lotgenoten, organiseren van activiteiten, maken van de Nabij, bijhouden van de social media, geven van communicatietrainingen en voorlichting aan professionals.

Oproep: Helpende handen, regelneven en luisterende oren

Lotgenoten die iets voor anderen willen betekenen zijn  welkom. Binnen OOK kun je vrijwilligerswerk doen dat dankbaar is en voldoening geeft. Fijn onderling contact, het kunnen inzetten van je talent en jezelf verder ontwikkelen is daarnaast net zo belangrijk.

Ter ondersteuning van de vrijwilligers is er een coördinator. Zij is bereikbaar via mail: [email protected]. Als de coördinator telefonisch contact met jou opneemt, dan belt ze vanuit een 085 nummer.

Uiteraard ben je meer dan welkom als je je wilt inzetten voor de vereniging OOK en kan zij je helpen een passende plek te zoeken en vinden.

Voor alle potentiële vrijwilligers bieden we de communicatietraining aan. Daarnaast zijn er ook andere opleidingen en trainingen beschikbaar en is er elk jaar een dag speciaal voor vrijwilligers. Vrijwilligers ontvangen een vergoeding voor gemaakte onkosten, bijvoorbeeld reiskosten.

Gerelateerd