Vriendinnen aan het woord II

In 2009 lopen ze na de introductiedag van de opleiding ‘2e graads Nederlands’ gearmd de hogeschool uit. Dit gaan we samen doen, we helpen elkaar er doorheen. Nu, ruim twaalf jaar later, zijn Irene, Janske, Marike en Marleen nog steeds hechte vriendinnen en hanteren ze diezelfde woorden; dit gaan we doen, we helpen elkaar er doorheen!
In deze aflevering zijn nu dus niet de vriendinnen van Lonneke (vriendinnen aan het woord – podcast in 2020), maar de vriendinnen van Marleen. Hoe hebben zij het overlijden van Lonneke en al het verdriet eromheen ervaren? Een intens en emotioneel, maar tegelijk ook gezellig gesprek aan een bijzondere keukentafel.

 

Meer blogs

29 september 2020

Podcast: herinneringen van vriendinnen

In deze podcast praat Marleen met twee vriendinnen van haar overleden puberdochter. Luister naar de herinneringen, die ze ophalen met sterrenkaartjes. Er wordt gelachen en Lonneke zingt.

Lees meer

2 juni 2020

Nieuw: podcasts ‘maak rouw bespreekbaar’

Luister naar podcasts over rouw, verdriet, troost en perspectief. Podcasts zijn beschikbaar via de website en podcastbibliotheken. Doe mee aan een podcast: geef een interview aan OOK.

Lees meer