Update: presentatie voor de jury van de Appeltjes van Oranje

Op donderdag 28 januari 2021 presenteerden Marleen en Ina, bestuursleden van OOK, de inzending aan de jury voor de Appeltjes van Oranje. Alle 48 inzenders kregen die gelegenheid. Alleen de inzending met de meeste stemmen was automatisch door naar de eindronde. Wij zijn als vereniging enorm trots op de prachtige, liefdevolle pitch van Marleen en Ina, om in aanmerking te komen voor een Appeltje van Oranje. Met hun overleden dochters op de achtergrond vertelden ze over het waardevolle werk van OOK.

De jury stond voor de moeilijke keuze om 10 (uiteindelijk 12) projecten te kiezen van de 48. Helaas hoorde OOK daar niet bij. Wel krijgen alle projecten een bedrag van €1500,00. Met dit mooie bedrag en het gevoel dat we er alles aan gedaan hebben om onze vereniging meer naamsbekendheid te geven in het jaar dat we 40 jaar bestaan, kijken we goed terug op deze actie! Een compliment voor alle vrijwilligers die zich hiervoor ingezet hebben. Wij zijn heel blij dat we deze kans hebben gekregen en heel trots dat onze vereniging zo in de schijnwerpers heeft gestaan!

Meer blogs

29 december 2020

Inzending voor Appeltje van Oranje 2021

OOK is genomineerd voor een Appeltje van Oranje, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door het Oranje Fonds. Stem op ons!

Lees meer

11 januari 2021

Nabij 1-2021 uit: 40 jaar OOK

Trots kunnen we zijn op deze vereniging, die alweer 40 jaar bestaat en al 40 jaar steun biedt aan ouders van een overleden kind. De…

Lees meer