UITNODIGING regio Noord voor wandelen met lotgenoten en trainen voor Sneeker Mar-athon

Sneeker Mar-athon, 21 of 42 km wandelen.

OOK Regio Noord heeft het sportieve plan opgevat om gezamenlijk met lotgenoten en familie/vrienden wandeltochten te gaan maken om te trainen voor de Mar-athon rond het Sneekermeer. Iedereen kan deelnemen en het is geen must om de 42 km te halen, je kunt namelijk ook de 21 km wandelen, zie voor informatie op http://www.mar-athon.com. Verspreid over de provincies Groningen, Drenthe en Friesland hebben we vanaf januari 2017 alle maanden een tocht gepland in het weekend.

Belangrijk : wil je verzekerd zijn van een startkaart bestel dan zelf online via de website, een ding is zeker je moet er snel bij zijn want op is op en van de vorige keren weten we dat het snel kan gaan, de verkoop start op zaterdag 24 december om 12.00 uur.

De volgende data staan alvast voor trainingen gepland (steeds eigen lunch/drinken meenemen):
Zaterdag 25 maart, route volgt.
Zaterdag 27 mei start om 11.00 uur, route volgt.

Kortom je bent van harte welkom om lekker buiten samen gezond bezig te zijn met lotgenoten.

Wil je je opgeven of informatie, stuur mij dan een persoonlijk bericht op [email protected].

 

Meer blogs

7 juli 2016

Het verhaal van de drie bomen

Er waren eens drie bomen die tijdens een harde storm alle drie een tak verloren waarvan ze erg hielden. De bomen gingen alle drie op een andere manier met hun verlies om.

Lees meer

4 december 2016

Moeder Cynthia brengt een ode aan haar zoontje Tim

Tim was meervoudig gehandicapt. Hij is op 4-jarige leeftijd dood gevonden in zijn bedje, de precieze doodsoorzaak is niet bekend.

Lees meer
Spring naar toolbar