Uitnodiging: logeren bij Stichting Sophie

Wij ontvingen een prachtige uitnodiging van Stichting Sophie en hun initiatief ‘Kamperen bij Sophie’. Deze stichting beheert een kampeerwagen en die beschikbaar te stellen aan mensen die door ziekte of omstandigheden behoefte hebben aan een kleinschalig verblijf voor herstel en recreatie. Denk daarbij aan ouders met een ernstig ziek kind, gezinnen die zich geen vakantie kunnen permitteren of mensen met een burn-out.

Stichting Sophie bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers en sponsoren. Samen met hen is er hard gewerkt aan het herstel van de kampeerwagen en is het gelukt deze te voorzien van een luxe mantelzorgunit. Ook in de toekomst zal de stichting ondersteunen in het onderhoud van de kampeerwagen en het faciliteren van de vrijwilligers. Wij hopen dat de kampeerwagen voor vele mensen een plek zal zijn van rust en ontspanning. Mogelijk dat ook ouders die hun kind of kinderen zijn verloren, interesse hebben in deze kampeerwagen.
Meer informatie staat ook in de folder van stichting Sophie.

Meer blogs

10 januari 2017

Recensie ‘Het is net alsof ik hier niet hoor…’

Resencie van het boek ‘Het is net alsof ik hier niet hoor…’ Na de zelfdoding van zijn dochter gaat een vader op zoek naar de signalen die er toch waren, samen met een psycholoog. Boek in briefvorm, met analyse van de signalen.

Lees meer

30 augustus 2016

Als je kind er niet meer is

Hoe verwerk je de zelfdoding van je kind? Regisseur Annelies Heesakkers, bevriend met ouders die dit meemaakten, laat in deze documentaire de veerkracht zien van mensen, en hoe zij na zo’n verlies verder leven.

Lees meer
Spring naar toolbar