Terugblik lezing ‘Als de man verliest’

Zaterdag 25 februari jl. werd in Oss een lezing gehouden door Tim Overdiek / ‘Als de man verliest’.
De opkomst was groot, 50 lotgenoten namen deel aan deze lezing. Tim vroeg de namen van onze kinderen te delen, je voelde de verbondenheid zich versterken. Er werden passages uit zijn boeken en praktijkvoorbeelden gedeeld.  Het was een interactieve lezing, de inbreng van lotgenoten was erg waardevol. Kwetsbaarheid, verdriet maar ook humor wisselden zich af. Het vertrouwen groeide en er ontstonden mooie ontmoetingen. Dankbaar aan Tim voor de bijzondere lezing, Vereniging Ouders Overleden Kind, die deze lezing hebben georganiseerd en alle lotgenoten die een inkijk gaven in hun rouwproces. Kortom een zeer warme liefdevolle middag.

Werkgroep Voor Elkaar en regio Brabant, OOK

Meer blogs

8 mei 2022

OOK-recensie ‘Als de man verliest’

Marja en Aart, samen ouders en lid van OOK, lazen het boek ‘Als de man verliest’, door Tim Overdiek en Wim van Lent. Ontroerend en de ervaringen van verlies raken de lezer. Dit boek biedt steun en handvatten bij rouw.

Lees meer

20 juli 2021

Naar aanleiding van een rouwcafé

Vader Geert deed mee aan een online rouwcafé van OOK. Hij is zo blij dat hij zijn verdriet niet hoeft uit te leggen aan de lotgenoten. Elke maand ben je welkom om aan te schuiven bij deze online rouwcafés. Troost, herkenning tref je bij OOK.

Lees meer