START LOTGENOTEN GESPREKSGROEP DISTRICT NOORD

DONDERDAG 2 FEBRUARI OM 19.00 UUR.

Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je nog een keer jouw verhaal vertellen? Wil je samen met lotgenoten praten over thema’s als de begrafenis of crematie, of over de manier waarop je omgeving reageert op jouw intense verdriet? Of allerlei andere zaken waar je tegenaan loopt?

 
Wij horen vaak dat gespreksgroepen zo ontzettend waardevol zijn voor lotgenoten. Bij OOK proberen we elkaar te steunen omdat alleen lotgenoten écht weten wat het is om een kind te verliezen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we op zoek naar troost, herkenning en proberen we nieuw perspectief te vinden.

 
Meer info
Je kunt je nu aanmelden voor de gespreksgroep, die op 2 februari 2017 zal starten in het Noorden (de regio’s Friesland, Groningen en Drenthe). We komen 1 x per maand  bij elkaar. De bijeenkomsten duren ca. 2 uur. Het idee is om de bijeenkomsten afwisselend bij de deelnemers thuis te houden, zodat de reistijd evenredig verdeeld wordt. Je bent van harte welkom.

 
Aanmelden
Voor meer informatie en je aanmelding kan je contact opnemen: [email protected]

 

Meer blogs

26 juli 2016

Marinus van den Berg bij De Verwondering

Volgens Marinus van den Berg leunt de hedendaagse omgang met afscheid en dood te veel op de gedachte dat het leven maakbaar is. Lijden is taboe.

Lees meer
Spring naar toolbar