Regiomiddagen Zuid-Holland 2021-2022

Beste mensen,

Hierbij een berichtje van de werkgroep regiomiddagen Zuid-Holland.
Zoals je inmiddels van ons gewend bent hebben wij weer data gepland voor de regiomiddagen in het komende seizoen. Van oktober 2021 tot en met juni 2022. En voor dit seizoen hebben we een extra bijeenkomst gepland met een gastspreekster.
Meer informatie hierover vind je hieronder in de datalijst.
De locatie is in een prettige huiskamersfeer.
Adres: Carmahuis, Dijkweg 21, 2671 GA Naaldwijk.
Je bent van harte welkom. Ook als je niet in de provincie Zuid-Holland woont.

De inloop is vanaf 13.30 uur. Om 14.00 uur gaan we beginnen. We eindigen om 16.30 uur.

Zaterdag 9 oktober 2021           Gespreksbijeenkomst (let op, stond eerst gepland op 2 oktober)

Zondag 12 december 2021        Wereldlichtjesdag, nadere informatie volgt later (let op: zondag, niet zaterdag)

Zaterdag 15 januari 2022            Een middag met een thema. Speciaal voor ouders die een kind zijn verloren tijdens de zwangerschap of tijdens de bevalling, op wat voor manier dan ook.
Gastspreker Sandra is gevraagd om als mede-lotgenoot haar verhaal te delen over het verliezen van haar kinderen tijdens de zwangerschap. We vragen je iets mee te nemen van je kindje en aan de hand daarvan je verhaal te doen, alleen luisteren mag ook.

Zaterdag 19 februari 2022   Creatieve activiteit, nadere informatie volgt later

Zaterdag 9 april 2022                  Gespreksbijeenkomst

Zaterdag 11 juni 2022                  Strandwandeling

Het is fijn als je een foto van je overleden kind(eren) meeneemt. Wij noemen dan de namen met elkaar en steken een kaarsje bij elke foto aan. Tijdens de middag bieden we koffie/thee en water aan.

Wij proberen op onze regiomiddagen een breed aanbod te bieden zodat we zoveel mogelijk aan kunnen sluiten aan de behoefte van onze gasten. Mocht je ideeën hebben voor onderwerpen en/of invullingen van regiodagen, vertel het ons
of mail naar: [email protected].

Hartelijke groeten van Maya, Claudia en Meriam.

Helaas heeft Eleonora van der Stap onze groep verlaten. Zij is geëmigreerd naar Spanje samen met haar man. Hierbij bedanken we jou, Eleonora voor je inzet van de afgelopen 3 jaar. Gelukkig hebben wij iemand gevonden die het stokje van Eleonora wil overnemen. En dat is Maya van Nes. Wij heten jou, Maya, van harte welkom als medeorganisator van de regiomiddagen.

Meer blogs

4 juni 2020

Vrijwilligerscoördinatoren bij OOK

OOK heeft twee vrijwilligerscoorsdinatoren aangesteld. Zij maken het werk van en voor de vrijwilligers eenvoudiger. Leer ze kennen!

Lees meer

16 augustus 2017

OOK-vrijwilliger: van hulpvrager naar contactouder

Bettie Elzenaar verloor haar 31-jarige dochter Babet aan kanker. Van hulpvragende rouwende ouder heeft Bettie Elzenaar zichzelf ontwikkeld naar contactouder voor OOK: ‘De behoefte om te praten is groot.’

Lees meer