Programma Landelijke Dag op 10 maart 2018: ‘kan ik iets voor je doen?’

Ouders van een overleden kind zijn op 10 maart 2018 van harte welkom in “De Schakel” in Nijkerk. Het thema van de dag is ‘Kan ik iets voor je doen?’

Je mag een foto van je kind of kinderen in een lijstje meenemen. Deze krijgen een eigen plekje op de dag, daarna mag de foto weer mee naar huis.

Het programma start in de ochtend met een lezing door Suzan Hilhorst, zij is schrijver, programmamaker en lotgenote. Zij debuteerde met haar boek Sara en Liv, over het verlies van haar twee dochters en is ook bekend van het tv-programma ‘Kijken in de Ziel’ (De Achterblijvers).

Na de lunch kun je meedoen met één van de inspirerende en diverse workshops. Het gehele programma is te vinden via de agenda. Daar vind je ook voldoende informatie om 10 maart bij binnenkomst een keuze te kunnen maken voor een workshop. Deze dag is bedoeld voor alle ouders, broers en zussen van overleden kinderen. Deelname is kosteloos. Aanmelding is fijn maar niet verplicht; aanmelden kan via het formulier op de agenda.

Ingekomen bericht op 19 februari: helaas is Verbonden Broers en Zussen verhinderd op 10 maart.

Meer blogs

21 november 2017

Contactouder Noord vertelt haar verhaal

Hieke de Vries, contactpersoon voor de regio Noord van OOK (Groningen, Friesland en Drente) vertelde het verhaal van het verlies van haar dochtertje aan de…

Lees meer
Spring naar toolbar