Podcasts ‘maak rouw bespreekbaar’

Luister naar de podcast-serie over rouw: maak rouw bespreekbaar. Voor en door ouders van overleden kinderen. 

Al eens een podcast beluisterd? Van alles is (terug) te luisteren via podcasts. Het voordeel van een podcast is het zelf in de hand hebben wanneer je luistert. Pauzeren kan ook, om later verder te luisteren. Binnen OOK pakken we op deze manier de mogelijkheid aan om lotgenoten te informeren en/of mee te nemen in verhalen. Je luistert naar de podcasts via jouw favoriete podcast-app of via de website, hieronder.

Breaker
Soundcloud
Radio Public
Apple iTunes
Overcast
Spotify
Pocketcasts
Google podcast app

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt ook de RSS vastleggen.

In de meest recente podcast: Marleen vertelt over datgene waar zij en haar man André kracht uit halen na de dood van hun dochter Lonneke. De muziek. Ze ontdekken al snel; ‘God is a DJ (Faithless), maar Lonneke geeft hem de plaatjes aan.’

Doe mee! 

In de podcast ‘OOK – Maak rouw bespreekbaar’ willen we ruimte creëren voor ervaringen, verhalen, informatie en interviews. Rouw, en in ons geval rouwen om (een) overleden kind(eren), is te vergelijken met een vingerafdruk. Niemand rouwt op eenzelfde manier en toch zijn er zoveel overeenkomsten en ervaringen waarin we onszelf kunnen herkennen. Door middel van verschillende thema’s gaan we in gesprek op zoek naar herkenning, troost en perspectief, de pijlers waar de vereniging OOK voor staat. Heb je een idee voor een podcast of wil je medewerking verlenen aan een interview binnen een bepaald thema, laat dit dan per mail  weten aan het podcast-team. Zo wordt het een podcast voor en door lotgenoten, maar toegankelijk voor iedereen.

Gerelateerd

Spring naar toolbar