Podcastnieuws

Lieve mensen,

Al 56 aflevering van de OOK-podcasts zijn via de site en de onlinebibliotheken te beluisteren onder de naam ‘Maak rouw bespreekbaar’. Elke aflevering wordt met liefde gemaakt, liefde voor mijn dochter en voor alle kinderen die we zo moeten missen. Liefde voor de ouders die met zoveel verdriet zitten. Liefde voor de mensen die naar de verhalen (durven te) luisteren.
Want dit is wat ik wil; rouw bespreekbaar maken. Door te vertellen kom je in gesprek, kweek je begrip, ervaar je troost, herkenning en perspectief.

Ik blijf de podcasts voorlopig nog wel even maken. Maar ik heb wel besloten om de frequentie naar beneden te brengen tot één aflevering per maand. Dan blijft het voor mij behapbaar naast mijn werk in het dagelijks leven en mijn andere werkzaamheden binnen de vereniging OOK.

De uitnodiging blijft staan; wil je meewerken aan een podcastaflevering en wil je je verhaal vertellen, mail dan naar [email protected]. Dan neem ik graag contact met je op. Want OOK jouw verhaal is de moeite waard om te vertellen!

Warme groet,
Marleen Mulderij

Meer blogs

23 augustus 2022

Podcast: brieven aan mijn meisje

In deze podcast blikt Marleen terug op de eerste periode na het verlies van haar dochter Lonneke. Met brieven aan haar meisje probeerde ze niet gek te worden van verdriet.

Lees meer

2 juni 2020

Nieuw: podcasts ‘maak rouw bespreekbaar’

Luister naar podcasts over rouw, verdriet, troost en perspectief. Podcasts zijn beschikbaar via de website en podcastbibliotheken. Doe mee aan een podcast: geef een interview aan OOK.

Lees meer