Podcast: zo geliefd bij iedereen!

Ik was niet te bereiken. Ik zat in het vliegtuig naar Tenerife.’

Het is 21 november 2018 als Sylvia bij aankomst op haar vakantiebestemming onmiddellijk het vliegtuig terug moet nemen. Haar zoon Erwin (17) is de avond ervoor overleden aan zelfdoding. ‘In het vliegtuig zit je nog in een bubbel. Iedereen zorgt voor je, je bent niet te bereiken en je kunt helemaal niks.’ Maar bij aankomst in Nederland zegt haar vriendin en tevens lotgenote: ‘Nu kom je in een nachtmerrie.’ En een nachtmerrie is het. En de vraag ‘waarom’ kan maar niet worden beantwoord.

Hoewel (of misschien juist wel omdat) er nog steeds een groot taboe rust op het onderwerp zelfdoding, kiest Sylvia er voor om te praten over haar mooie zoon, zijn overlijden en haar leven nu, dat in het teken staat van verdriet en gemis.
Luister naar het verhaal van een trotse moeder over haar prachtige zoon, die zo volop in het leven stond. Hij was zo geliefd bij iedereen!

 

Meer blogs

10 november 2020

Podcast: het was geen bevlieging!

Beluister de podcast van ouders overleden kind. Vader en moeder vertellen over de zelfdoding van ongelukkige zoon en broer. Het was geen bevlieging!

Lees meer

11 mei 2021

Podcast: Juist in verdriet voel je de link met je kind

In deze OOK-podcast luister je naar Jeroen, over zijn dochter Roos. De link met haar zit in de muziek, en daar vertelt hij meer over. Luister maar!

Lees meer