Podcast: Waar twee podcasts elkaar raken. Deel 1

Podcast microfoon bij MarleenHoe twee podcastmakers elkaar ontmoeten. Twee moeders met twee heel verschillende verhalen, maar met veel herkenning en eenzelfde missie: rouw bespreekbaar maken.
Deborah van der Mars verloor haar dochtertje Noa. Noa werd met haar tweelingzusje Eline geboren na 24 weken zwangerschap. Ze stierf drie weken na de geboorte. Eline is nu 7. In deze aflevering praten Marleen en Deborah over de dood van hun kind, de verschillen in situaties maar ook over de overeenkomsten die ze ontdekken in deze verhalen.
Ook Deborah maakt rouw bespreekbaar. Dat doet ze onder andere in haar podcastserie Rouw doet leven.
Marleen en Deborah gaan in deze podcast-tweeluik in gesprek over de dood van hun kind, over rauwe rouw, maar ook over overleven, over leven!
Deze podcastaflevering is niet alleen te beluisteren onder de naam Maak rouw bespreekbaar, maar ook onder de naam Rouw doet leven (te vinden in de grote podcastbibliotheken).

Meer blogs

27 oktober 2020

Podcast: ‘vaders in rouw, verenigt u!’

Podcast van Ouders Overleden Kind ‘maak rouw bespreekbaar’ over vaders. Papa Janko vertelt over het verlies van zijn zoon bij de zwangerschap.

Lees meer

1 september 2020

Podcast: met het ommetje de rouwe coronatijd door

Marleen praat in deze podcast met moeder Margo, wiens zoon in 2016 overleed. Hoe ga je in de tijd van corona/covid-19, de anderhalvemetersamenleving en een lockdown om met rouw?

Lees meer