Podcast: Juist in verdriet voel je de link met je kind

Podcast microfoon bij MarleenIn deze aflevering gaat Marleen in gesprek met Jeroen Prins. Hij en zijn vrouw Eveline verloren in 2014 hun dochter Roos (18). ‘Dat was in Zuid-Afrika, ze zat in een busje toen ze van achteren aangereden werd door een ander busje. Wij zaten toen in Frankrijk’. In het gesprek ligt de nadruk op de muziek, zijn lijst ‘Afscheid’ maar ook andere verzamellijsten op Spotify en een verrassend moment tijdens een concert van London Grammar.

Maar er worden ook herinneringen opgehaald aan hoe Roos en Lonneke (Marleen’s dochter) als pubermeiden de liefde voor muziek deelden met hun ouders. Het is een fijn gesprek (afgewisseld met fragmenten uit de Spotify-lijst van Jeroen) over een gezamenlijke hobby en veel overeenkomsten in al die uiteenlopende muzieksoorten.

Te luisteren via jouw eigen podcast platform (zoek naar ‘Maak rouw bespreekbaar’) of gebruik via de knop hieronder. Abonneer je en mis geen enkele podcast meer:

 

 

Meer blogs

22 januari 2021

Music is the Voice of my Soul playlist

Vereniging Ouders overleden kind verzamelt muziek, titels van liedjes die voor ouders van betekenis zijn. Je vindt hier de link naar de Spotify playlist ‘Music is the voice of my soul’

Lees meer

27 april 2021

Podcast: Music is the Sound of my Soul

Vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) maakt tweewekelijks een podcast. Luister ditmaal naar Music of the Voice of My Soul. Marleen blikt terug op de workshop bij de landelijke dag. Wat maakt muziek voor iedereen nou zo anders in het rouwproces?

Lees meer