Podcast: vakantieherinneringen

De vakantietijd is er om uit te rusten, nieuwe herinneringen te maken. Maar hoe werkt dit als je rouwt om het verlies van je Podcast microfoon bij Marleenkind(eren)? Is vakantie dan een tijd om naar uit te kijken?

Marleen haalt herinneringen op aan de vakanties die zij had met haar gezin en de reisdoelen die vooral haar dochter Lonneke zichzelf stelde. Lonneke droomde van Engeland en de rest van de wereld, niet alleen de camping in Bakhuizen, waar vooral haar broer veel vrienden had. In Engeland is ze gelukkig nog wel geweest, maar ze had nog zoveel meer plannen. Luister naar hoe Marleen vakantie nu ervaart.

Detail: de podcast is gemaakt op de camping in de provincie Friesland (Gaasterland), waar Marleen altijd al kwam met haar kinderen. Nu zat ze daar in de stromende regen.

Meer blogs

11 juni 2020

Podcast: Marleen in Lonneke’s kamer

In de serie podcasts: Marleen in Lonneke’s kamer, een stille getuige van haar wensen en toekomstdromen: van de landkaart en haar boekenkast.

Lees meer

13 juni 2020

Podcast: wolkenvriendjes

In de serie podcasts van OOK interviewt Marleen Debbie Mulder. Zij is moeder van Daan, die na vier maanden plots overleed. Daarna kregen zij en…

Lees meer