Podcast: ‘vaders in rouw, verenigt u!’

‘Wij zijn er ook nog’, zegt Janko Hegi (36) in deze podcast, wanneer Marleen hem vraagt wat zijn drive was om mee te werken aan Podcast microfoon bij Marleendeze aflevering. De jonge vader vertelt openhartig over het verlies van hun zoontje Pijke, een prachtige kereltje dat drie jaar geleden na ruim 37 weken zwangerschap in de buik overleed en drie dagen later werd geboren. Kun je je papa voelen als je kindje levenloos ter wereld komt? Hoe pak je met elkaar het leven weer op? Kun je als vader je verhaal ook kwijt? Een verdrietig, maar ook krachtig verhaal van een vader in rouw, die na drie jaar wel kan stellen dat hij en zijn vrouw Paulien er samen sterker door geworden zijn.

 

 

 

Meer blogs

9 juni 2020

Podcast: Marleen vertelt over haar initiatief

In deze tijd van corona is samenkomen lastig. OOK biedt via een serie podcasts troost en perspectief. Marleen vertelt over dit initiatief. Luister en doe mee.

Lees meer

1 september 2020

Podcast: met het ommetje de rouwe coronatijd door

Marleen praat in deze podcast met moeder Margo, wiens zoon in 2016 overleed. Hoe ga je in de tijd van corona/covid-19, de anderhalvemetersamenleving en een lockdown om met rouw?

Lees meer