Podcast: met het ommetje de rouwe coronatijd door

Podcast microfoon bij MarleenDe wereld is in de greep van Covid-19. De verplichte lockdown en de anderhalve-meter-samenleving zorgen voor veel afstand. Eenzaamheid ligt op de loer. Ook rouwen om het verlies van je kind brengt vaak veel eenzaamheid. Eenzaamheid vanuit onbegrip uit de omgeving.
Marleen praat hierover met Margo, een trotse, alleenstaande moeder van haar enige zoon Tim. Tim overleed in maart 2016 aan de gevolgen van weke-delen-kanker. Margo vertelt over het verlies, haar verdriet en hoe ze hier mee omgaat in een tijd van gedwongen afstand. Lef is het enkelvoud van leven. En dat doet ze, ondanks alle obstakels die ze op haar pad tegenkomt. Een kwetsbaar maar krachtig verhaal.

 

 

 

Wil jij ook jouw verhaal delen met de luisteraars van de OOK podcasts? Stuur een mail aan Marleen via [email protected]. Dank je wel. 

Meer blogs

11 juni 2020

Podcast: Marleen in Lonneke’s kamer

In de serie podcasts: Marleen in Lonneke’s kamer, een stille getuige van haar wensen en toekomstdromen: van de landkaart en haar boekenkast.

Lees meer

22 juni 2020

Podcast: schrijven en dichten

In deze podcast vertelt gastvrouw Marleen over schrijven en dichten. deel je gevoel met het papier als lotgenoot bij ouders overleden kind voor troost, herkenning en perspectief.

Lees meer