Podcast: een kijkje achter de schermen

Podcast microfoon bij MarleenOOK publiceert haar 30e podcast. Telkens proberen we in deze verhalen zowel moeder als vader te laten vertellen over het verlies van dochter en/of zoon. Ook komen rouw, verdriet, troost, herkenning en perspectief steeds naar voren, hoewel die soms niet duidelijk benoemd worden. Marleen is bestuurslid van OOK en de maker van de podcast. Zij is als ervaringsdeskundige steeds intensief betrokken bij de inhoud en de productie van de podcast. Nu gaat ze even met vakantie:

Beste luisteraars,

In deze aflevering met medebestuurslid Ina de Weerd test ik de nieuwe podcast-microfoons uit, wordt er nagepraat over een paar intensieve gastlessen, bespreken we een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar en kijken we stiekem ook een beetje vooruit. Gewoon een gezellig gesprek over onze bezigheden binnen de vereniging OOK.

De 30ste aflevering, Ina’s dochter Melissa zou 10 juli 30 jaar worden. Ons gesprek wordt afgewisseld met muziek. Ik zing het nummer No answers, only questions (Alan Parsons) en ook dochter Lonneke laat weer van zich horen, dit maal met haar opname van Stay with me (Sam Smith). De andere nummers heeft Ina uitgekozen.

Vanwege de vakantie is er over twee weken geen podcast, maar daarna pak ik gewoon het ritme weer op.
Lieve groet,
Marleen Mulderij

 

 

 

Meer blogs

27 oktober 2020

Podcast: ‘vaders in rouw, verenigt u!’

Podcast van Ouders Overleden Kind ‘maak rouw bespreekbaar’ over vaders. Papa Janko vertelt over het verlies van zijn zoon bij de zwangerschap.

Lees meer

4 augustus 2020

Podcast: in gesprek over de gastlessen

OOK verzorgt gastlessen op MBO-opleidingen. Wat betekenen deze lessen voor bijvoorbeeld de studenten aan de kappersopleiding?

Lees meer