Podcast: Impressie 40 jaar OOK, een dag in Woudschoten 

** ingelaste podcast **
De vereniging OOK bestaat 40 jaar. En dat laten we natuurlijk niet stilletjes aan ons voorbij gaan. In deze aflevering een impressie van een indrukwekkende dag in Woudschoten, waar 250 genodigden een mooie en intensieve dag hebben beleefd. Er is anderhalf jaar hard gewerkt aan een boeiend programma, met Suzan Hilhorst als dagvoorzitter. Waar dat programma uit bestond? Een lezing van An Hooghe – bekend van het boek ‘Anders nabij’, prachtige gedichten voorgedragen door Marinus van der Berg, een openhartig verhaal door Verbonden Broers en Zussen (VBZ) en Broederziel over het verlies van een broer of zus, een heerlijke lunch en gelegenheid om te wandelen en elkaar te spreken, een fantastisch en intiem concert door Trijntje Oosterhuis en haar partner Alvin Lewis, een ronde-tafel-gesprek met de voorzitters van OOK door de jaren heen en het overhandigen van het boek ‘Verdriet in de ogen kijken’, een prachtige bundeling van verhalen van lotgenoten.
Marleen heeft diverse deelnemers gevraagd even een korte reactie te geven en samen met verschillende fragmenten die zij heeft opgenomen kwam zij tot deze korte impressie.

Het is een ‘tussendooraflevering’. Op dinsdag 26 oktober komt de eerstvolgende podcastaflevering online: Een interview met Ingrid Joosten, schrijfster van het boek ‘Alleen Thom.’

Fragment van Trijntje’s openingslied ‘In de hemel’ (vertaald van ‘Tears in Heaven’, Eric Clapton):

Meer blogs

27 oktober 2021

Fotoalbum: Verbinding in verlies, 23 oktober 2021 in Zeist

Fotoalbum, fotoverslag van ‘Verbinding in verlies’, bij het 40-jarig bestaan van OOK op 23 oktober 2021. Deze dag werd gehouden in Woudschoten, Zeist. Foto’s zijn gemaakt door Carlo en Marleen Bouwman-van Echtelt.

Lees meer

23 oktober 2021

Uitverkocht: boek ‘Verdriet in de ogen kijken’, bij 40-jarig bestaan

Bij het 40-jarig bestaan van de vereniging Ouders Overleden Kind is het boek ‘Verdriet in de ogen kijken’ uitgebracht. Lees de verhalen van lotgenoten met updates waarin de ouders vertellen: hoe is het nu? Bestel jouw boek hier.

Lees meer