Podcast: Have yourself a merry little Christmas

Podcast microfoon bij MarleenDe grote kerstboom bij de ingang van het UMCG, op de avond van haar overlijden, de versieringen thuis, al die vrolijke lichtjes buiten, de muziek…
In deze laatste podcast van 2020 vertelt Marleen over haar beleving van het kerstfeest, rond en na het overlijden van Lonneke. Want ondanks het verdriet, de leegte, het grote gemis, de wereld viert nu eenmaal Kerst. En stiekem kan ze er zelf gelukkig ook nog wel een beetje van genieten, al die vrolijke lichtjes buiten, de muziek…
Tja, de muziek… Wat de laatste jaren een kerstgroet werd in de vorm van een filmpje (youtube – Marleen Mulderij-Teule) is nu het uitgangspunt geworden van deze podcastaflevering. Luister naar het verhaal rond de kerstgroet van Lonneke; Have yourself a merry little Christmas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2021 gaat OOK verder met de podcast. Wil je een keer met Marleen in de podcast?Mail even!

Meer blogs

24 november 2020

Podcast: Zweven met beide benen aan de grond

Podcast van de vereniging Ouders Overleden Kind over muziek. Marleen noemt het leven zweven met beide benen aan de grond na de dood van haar dochter.

Lees meer

1 september 2020

Podcast: met het ommetje de rouwe coronatijd door

Marleen praat in deze podcast met moeder Margo, wiens zoon in 2016 overleed. Hoe ga je in de tijd van corona/covid-19, de anderhalvemetersamenleving en een lockdown om met rouw?

Lees meer