Podcast: Een caleidoscoop, Als je blijft draaien krijg je steeds andere kleuren.

Ook je leven wordt gekleurd door belevenissen en je herinneringen krijgen gedurende je leven steeds andere kleuren.
Marlies van Dijk vertelt in deze aflevering hoe zij voor haar gevoel leeft in een caleidoscoop. Zij zag als bijna achtjarig meisje haar vijfjarige zusje Esther voor haar ogen verongelukken. Een paar jaar later overleed haar jongste zusje Hannah Jiska een week na de geboorte. Dit is het verhaal van een grote zus die heeft moeten leren leven met dood, rouw en verdriet in het gezin waarin ze opgroeide. Marlies is nu 35 en staat op het punt om in het diepe te stappen met haar eigen praktijk waarin ze d.m.v. psychodynamische therapie mensen en gezinnen de hand wil reiken, omdat ze niemand dat eenzame pad in de rouw gunt. Marleen ging in gesprek met Marlies.

 

Wil je meer weten over Marlies’ praktijk? Kijk op www.praktijkmossa.nl

Meer blogs

2 februari 2021

Podcast: Waar twee podcasts elkaar raken. Deel 1

Ditmaal een gezamenlijke podcast van OOK ‘maak rouw bespreekbaar’ en ‘Rouw doet leven’. In twee delen, verschenen in februari 2021. Twee moeders over hun overleden dochter. Luister via de website of je podcast-app.

Lees meer

9 juni 2020

Podcast: Marleen vertelt over haar initiatief

In deze tijd van corona is samenkomen lastig. OOK biedt via een serie podcasts troost en perspectief. Marleen vertelt over dit initiatief. Luister en doe mee.

Lees meer