Podcast: boekenbeurt

In deze aflevering bespreekt Marleen boeken met verlies en rouw als thema. Zittend op de zolderkamer van haar dochter Lonneke, tussen een groot aantal titels op de grond, vertelt ze over die boeken die haar op weg hebben geholpen (en nog steeds helpen) op dat chaotische pad van verdriet en gemis. ‘Ik las graag verhalen van lotgenoten, alleen maar om te ontdekken dat ik niet gek geworden was, dat mijn gevoelens toch echt normaal waren…’
Er komen veel titels voorbij en toch is het maar een kleine greep uit al die verhalen die geschreven zijn door en voor lotgenoten. Gewoon, om wat ideeën op te doen en misschien je troost te kunnen halen uit verhalen van mensen die hetzelfde doormaken.
De nummers in deze podcast zijn gezongen door Marleen zelf en zijn begeleid en geproduceerd door Jeroen Kriek.
Wil je meer weten over de boeken waar OOK verslag van doet? Ga naar deze pagina.

OOK Podcast MRB · Boekenbeurt
Te beluisteren via :

 

Meer blogs

22 juni 2020

Podcast: schrijven en dichten

In deze podcast vertelt gastvrouw Marleen over schrijven en dichten. deel je gevoel met het papier als lotgenoot bij ouders overleden kind voor troost, herkenning en perspectief.

Lees meer

11 juni 2020

Podcast: Marleen in Lonneke’s kamer

In de serie podcasts: Marleen in Lonneke’s kamer, een stille getuige van haar wensen en toekomstdromen: van de landkaart en haar boekenkast.

Lees meer