Podcast: als je mij van binnen zou zien…

Aan het woord is Karin Oomen die met haar man Jan Piet bijna twintig jaar heeft gezorgd voor hun zwaar gehandicaptePodcast microfoon bij Marleen fonkelmeisje Sophie. ‘We hebben haar leven geregisseerd, maar ook haar sterven.’ In een openhartig gesprek met Marleen vertelt Karin over het leven en overlijden van Sophie en over de periode daarna. ‘We zijn nu acht jaar verder. De tijd heelt alle wonden? Het is mooi als dat bij anderen zo werkt, maar bij mij werkt dat zo niet.’ Karin maakt handig gebruik van een denkbeeldig netje dat ervoor zorgt dat ze naar de buitenwereld normaal kan functioneren. ‘Maar als je mij van binnen zou zien… dan zit daar iemand gewoon te wachten tot het weer is zoals het was of op het moment dat ik naar haar toe kan.’

Te luisteren via jouw eigen podcast platform (zoek naar ‘Maak rouw bespreekbaar’) of gebruik via de knop hieronder. Abonneer je en mis geen enkele podcast meer:

Meer blogs

27 oktober 2020

Podcast: ‘vaders in rouw, verenigt u!’

Podcast van Ouders Overleden Kind ‘maak rouw bespreekbaar’ over vaders. Papa Janko vertelt over het verlies van zijn zoon bij de zwangerschap.

Lees meer

22 juni 2020

Podcast: schrijven en dichten

In deze podcast vertelt gastvrouw Marleen over schrijven en dichten. deel je gevoel met het papier als lotgenoot bij ouders overleden kind voor troost, herkenning en perspectief.

Lees meer