Platform ‘Alleen Verder’

Wat nu als je na het overlijden van je kind(eren) er alléén voor staat zonder partner óf achterblijft zonder kinderen. Hoe ga je hier mee om, bij wie vind jij hierin steun, vind je herkenning of perspectief? Samen op zoek naar houvast, hoe vind je de kracht om even stil te mogen staan om vervolgens weer verder te gaan en weer te mogen groeien. Vind jij het steuntje in de rug om na het omvallen weer op te staan. Zelfs na een schaduwperiode weer zonnestralen te mogen voelen. Spreekt dit plaatje jou ook aan, meld je dan aan!
Ervaar hoe het is om te mogen praten, je masker even af te zetten en die herkenning te voelen, al zijn de verhalen nog zo verschillend. We gaan ontdekken of er draagkracht is om dit thema van de grond te krijgen.
In 2022 vindt “Alleen Verder” plaats op zaterdagavond 10 september en/of 12 november van 19:00 – 20:15.
In 2023 kun je meedoen op zaterdag 14 januari, 11 maart, 13 mei en 8 juli, altijd van 19-20.15 uur.
Je geeft je op door het formulier in te vullen.Als je lid bent van OOK ben je vrij om deel te nemen aan “Alleen Verder”.Aanmelden is nodig zodat we je op tijd de link kunnen sturen van zoom.
Wil je vooraf contact? Mail naar de werkgroep [email protected].

Aanmeldformulier platform Alleen verder

  • Ja ik doe mee aan het OOK-platform 'Alleen verder'

  • Als je nog geen ervaring hebt met Zoom, meld dat aan ons. Dan kunnen wij je helpen. Zorg in elk geval voor een laptop, smartphone of tablet met een internetverbinding.

Meer blogs

29 maart 2021

OOK recensie: Rouwwerk

OOK recensie: Rouwwerk door Julia Samuel: Liefde, verlies en verder leven. Ons rouwwerk is manieren vinden om met verdriet om te gaan. Met een waaier aan ervaringen en emoties, en pijlers van persoonlijke kracht.

Lees meer

30 augustus 2016

Als je kind er niet meer is

Hoe verwerk je de zelfdoding van je kind? Regisseur Annelies Heesakkers, bevriend met ouders die dit meemaakten, laat in deze documentaire de veerkracht zien van mensen, en hoe zij na zo’n verlies verder leven.

Lees meer