Oproep redactie ‘With a little help from my friends’

Schrijf mee aan het thema ‘With a Little Help from My Friends’ voor Nabij 3 van 2020: 

Met het overlijden van je kind wordt je hele leven overhoop gegooid. Je kan het wel uitschreeuwen van pijn. Of je zakt weg in een diep stil verdriet. In die tijd heb je iemand nodig, die voor je klaar staat. Die naar je luistert, of een arm om je heen slaat. Niet iedereen is in staat om op zo’n moment er voor je te zijn. Soms zitten mensen nog verstrikt in hun eigen verdriet. Soms weten ze niet hoe je te benaderen of zijn ze bang om de verkeerde dingen te zeggen.

Veel lotgenoten hebben in hun omgeving toch zo’n vriend gevonden. Soms was het je zus, of je buurman. Soms kwam de steun uit onverwachte hoek. Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen over die ene vriend, zonder wie je het misschien niet had gered.
Graag ontvangen we jullie verhalen rond het thema vrienden. Stuur je bijdrage van maximaal 800 woorden met bijpassende foto vóór 15 augustus 2020 naar [email protected].

Meer blogs

21 augustus 2018

Daan de Waal: ‘Geniet van het leven!’

Lees hier het verhaal van Daan de Waal, die op 18-jarige leeftijd overleed op 8 juli 2017. Na een jaar voelen zijn ouders de steun uit Weesp nog steeds.

Lees meer

21 februari 2017

Roek Lips – het boek Job

Roek Lips beschrijft persoonlijk de rouw, zijn zoektocht om overeind te blijven en “woorden te geven aan iets waar geen woorden voor zijn” nadat zoon Job vermist raakt.

Lees meer