Oproep: praktische redactiesecretaris Nabij

Vind je het leuk om een mooi waardevol ledenblad te maken, maar ligt je talent minder bij schrijven en meer bij regelen? Dan zoeken we jou om ons leuke redactieteam te ondersteunen.
Mail beantwoorden, ingezonden kopij in de juiste mappen plaatsen, een vergaderruimte regelen, dat zijn de soorten werkzaamheden waar wij jou (m/v) kunnen gebruiken. De Nabij komt elk kwartaal uit.
Je bent zorgvuldig, kunt goed plannen en organiseren en omgaan met deadlines. Je kunt werken met de gebruikelijke kantoorautomatisering (Word, office365/SharePoint, Outlook, OneDrive, We Transfer). De tijdsbesteding is (gemiddeld) enkele uren per week.
We komen vijf keer per jaar bij elkaar in het midden van het land, viermaal om de Nabij te maken, eenmaal voor de evaluatie en brainstorm. Daarnaast hebben we contact per mail en app. Lijkt het je wat? Voor meer informatie: stuur een mail aan redactie@oudersoverledenkind.nl. We mailen of bellen je dan terug.

Meer blogs

2 mei 2020

Oproep redactie ‘With a little help from my friends’

Oproep: schrijf mee aan het thema ‘With a Little Help from My Friends’ voor Nabij 3 van 2020. Wij publiceren jullie verhalen over vrienden en familie die steunden.

Lees meer

7 januari 2020

Oproep: nieuwe redactieleden Nabij

Vind je het leuk om te schrijven en om samen met een leuke, betrokken groep mensen een waardevol ledenblad te maken en mee te denken…

Lees meer