Oproep: penningmeester voor OOK

Ben jij iemand met een brede blik, frisse ideeën en financiële ervaring? Wil je een bijdrage leveren aan het verder richting geven aan de ambities van de vereniging? Herken je jezelf in de verdere omschrijving en heb je zin in een uitdaging? Dan hoort OOK graag van jou (m/v)!
In verband met het vertrek van de huidige penningmeester is het bestuur van OOK op zoek naar een nieuwe penningmeester. Ook als je zelf geen ouder van een overleden kind bent, maar affiniteit hebt met de vereniging, missie en haar leden, zien we jouw reactie met enthousiasme tegemoet.
 
Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het (meerjarig) financieel beleid van de vereniging en zorg je voor het beheer van de financiën. Je wordt operationeel ondersteund door een financieel administrateur, die de dagelijkse boekhouding en betalingen doet. De ledenadministratie is uitbesteed aan een externe partij, die ook de contributies int. Het betreft een vrijwillige functie.
Je vormt met de voorzitter, secretaris en algemeen bestuursleden het bestuur van de vereniging en samen ben je verantwoordelijk voor het beleid van de vereniging.
In deze tekst: Vacature penningmeester 2019 lees je alles over deze functie. We hopen snel van je te horen, ook als je eerst nog vragen hebt over deze vrijwillige functie.
 

Meer blogs

4 januari 2018

Wil jij meer betekenen bij het bieden van troost en perspectief?

Voor zaterdag 3 februari 2018 nodigt het bestuur van OOK jou uit voor een verkenning over vrijwillige inzet bij het bieden van troost en perspectief. OOK leert jou graag kennen: wat heb je nodig om actief te worden?

Lees meer