Oproep Nabij 4-2021: ‘Grootouders’

De Nabij is het kwartaalblad van OOK. Dit blad wordt gemaakt voor en door ouders van overleden kinderen. Zij nodigen je uit:

Wat betekent het overlijden van een kleinkind voor de grootouders? Er is niet alleen dat enorme verdriet om het kind zelf, maar als grootouder heb je ook te maken met de verschrikking en rouw waar je eigen kind in terecht is gekomen.
Kun je samen rouwen, elkaar steunen en troosten? Of kun je of wil je je kind niet belasten met je eigen rouw? Wordt dat door je zoon/dochter en zijn of haar partner begrepen?

Jouw verhaal: als grootouder, ouder, broer, zus
Vertel andere grootouders, andere ouders en broers en zussen je ervaringen en wat je hebt geleerd. Mogelijk ging het met vallen en opstaan. Het kan andere grootouders verder helpen.
Wil je als rouwende ouder, broer of zus iets vertellen over je positieve ervaringen met de hulp van grootouders, dan ben je ook welkom!

Stuur je verhaal van maximaal 800 woorden, als je wilt met een foto, voor 15 augustus 2021 naar [email protected]

Meer blogs

11 januari 2021

Nabij 1-2021 uit: 40 jaar OOK

Trots kunnen we zijn op deze vereniging, die alweer 40 jaar bestaat en al 40 jaar steun biedt aan ouders van een overleden kind. De…

Lees meer

28 mei 2021

40 jaar OOK: kom 23 oktober naar ‘Verbinding in Verlies’

OOK viert haar 40 jarig jubileum op zaterdag 23 oktober 2021. We komen samen bij ‘Verbinding in verlies’. We kijken terug en vooruit en bieden elkaar herkenning, troost en perspectief. Dit programma is voor leden en genodigden van OOK. Ben je lid? Binnenkort kun je je aanmelden.

Lees meer