Oproep: ledenpanel

Denk mee in het Ledenpanel!

Het bestuur van OOK wil graag weten wat de wensen en behoeften van de leden zijn. Welke activiteiten vinden jullie belangrijk? Welke activiteiten missen jullie? Wat vinden jullie van de nieuwe campagne: “OOK is er op ieder moment”?

Kortom, we willen graag een ledenpanel oprichten waarin we jullie mening over allerlei kwesties binnen de vereniging kunnen horen. En hier houden we dan rekening mee in onze plannen en uitvoering ervan.
Het ledenpanel zal ongeveer 2 keer per jaar digitaal en misschien fysiek plaats vinden. Daarvoor zullen we jullie dan een vragenlijst sturen en kunnen jullie zelf onderwerpen inbrengen. Deelname vraagt dus ongeveer 2 keer per jaar twee uur tijd van jullie.
Door mee te denken heb je invloed op wat er in de vereniging wordt georganiseerd, dus meld je aan! Stuur een mail met je naam en gegevens naar Lilly Buurke.

Foto: unsplash.com

Meer blogs

19 september 2020

Recensie: Overlevingskunst

OOK recenseert boeken over verlies. Christa Anbeek onderzoekt, hoe te leven met het immense verlies van ouders, broer en man en niet alleen te ‘overleven’. Is er een houding van levenskunst?

Lees meer

10 maart 2021

Vrijwilligersvacatures bij OOK

Vereniging Ouders Overleden Kind heeft diverse mogelijkheden voor jou om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Er zijn twee functies die vrijkomen in het bestuur. Ook zoeken we mensen voor de Nabij en voor werkgroepen. Lees hier verder.

Lees meer