Opnieuw een groep lotgenoten die de communicatietraining heeft afgerond!

Afgelopen zaterdag, 12 maart 2022, ontvingen 8 deelnemers van de communicatietraining van OOK hun certificaat. Op vier zaterdagen hebben deze lotgenoten onder deskundige leiding geleerd en geoefend om echt in contact te zijn met een andere lotgenoot. Om vanuit een open grondhouding te luisteren en om te gaan met de voor ons zo herkenbare emoties van de ander.
Als ervaringsdeskundigen zijn ze of worden ze binnenkort op allerlei manieren actief voor OOK. Dus wellicht kom je hen binnenkort tegen bij een wandeling, een workshop of lezing, als contactouder of gespreksgroepleider. Gefeliciteerd allemaal!
 
Wil jij ook deze communicatietraining volgen?
In het najaar start overigens een nieuwe communicatietraining om op te leiden tot ervaringsdeskundige. Naast het leren van communicatieve vaardigheden, onderzoeken we in de training ook wat bij jou past. Lijkt het je wat om op een of andere manier iets te betekenen voor ouders van een overleden kind, meld je dan nu alvast aan via [email protected].
 
De werkgroep trainingen van OOK: Aart, Marja, Beate, Cecile

Meer blogs

17 november 2021

Kijktip: OOK-vrijwilligers bij Jacobine Geel

Op zondag 21 november 2021 kun je kijken en luisteren naar Peter en Monica, vrijwilligers bij OOK en lotgenoten. Programma van Jacobine op 2 staat in het teken van eeuwigheidszondag.

Lees meer

10 maart 2021

Vrijwilligersvacatures bij OOK

Vereniging Ouders Overleden Kind heeft diverse mogelijkheden voor jou om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Er zijn twee functies die vrijkomen in het bestuur. Ook zoeken we mensen voor de Nabij en voor werkgroepen. Lees hier verder.

Lees meer