OOK-vrijwilliger in EXPOSITIE `GROETNIS út KOLLUMERLAN`

Op vrijdagmiddag 16 november 2018 vond de opening van de expositie `GROETNIS út KOLLUMERLAN` plaats in gebouw Oostenburg te Kollum. Verschillende kunstenaars, schilders, fotografen, beeldhouwers en dichters lieten hun werk zien.

Hieke en Ana, lotgenoten en vrijwilligers, bij de tentoonstelling

Om de samenvoeging van de gemeenten Kollumerland C.A., Ferwerderadeel en Dongeradeel tot de nieuwe gemeente genaamd Noard-East Fryslân feestelijk van start te laten gaan, werd deze expositie geopend met een hapje en een drankje.

Vanuit ieder dorp in Kollumerland, 12 in totaal, werd er één vrijwilliger gevraagd om iets te vertellen over het vrijwilligerswerk en van deze vrijwilligers heeft kunstenares Hannie Damen een eigen portret gemaakt in houtskool. Voor het dorp Triemen werd Ana Dammers, al vanaf 2007 werkzaam als vrijwilliger voor OOK, gevraagd. Een mooie gelegenheid om onze vereniging over het voetlicht te brengen, zie hier de mooie foto van Ana met daarnaast haar portret in houtskool.
De portretten van de 12 vrijwilligers , waren als geheel te zien, `broederlijk- zusterlijk` bij elkaar.
Voor de OOK waren aanwezig regiovertegenwoordigster Hieke de Vries met partner Feike, Claasje Nicolai en Ana zelf.

 

Meer blogs

15 augustus 2017

Gespreksgroep Noord-Nederland van start

Waardevol Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je jouw verhaal nog een keer vertellen of horen hoe anderen proberen de draad weer op…

Lees meer

6 juli 2017

Werkgroep Noord liep Sneeker Marathon 2017

Werkgroep Noord van de vereniging Ouders van een Overleden Kind nam deel aan de Sneeker Marathon, juni 2017.

Lees meer
Spring naar toolbar