Ontmoet de kandidaat-bestuursleden (februari 2023)

Op 20 februari 2023 houdt OOK een online ingelaste algemene ledenvergadering (ALV). Secretaris Karin Rheiter en bestuurslid Marleen Mulderij geven graag het stokje door aan twee nieuwe leden van het bestuursteam: Jeanet en Esther. Lees hier wie zij zijn.

Esther Schroeijers (51 jaar)
Kinderen:  Dochter Robyn (26) en zoon Oscar (2001-2013)
Werkzaam: Directiesecretaresse bij Voskamp Groep BV in Amsterdam
Woont in: Wormer
Graag stel ik mij aan jullie voor.
Op 14 september 2013 is mijn zoon Oscar overleden nadat hij op 1 september 2013 als toeschouwer bij de Rally van Amsterdam is aangereden door een rally-auto die op volle snelheid het publiek in reed.
Met letterlijk één klap was niets meer zoals het was en zal het ook nooit meer worden. Voor altijd 11 jaar.
Ik was op dat moment al gescheiden. Ik ben single en mijn dochter woont al ruim twee jaar op zichzelf.
Na Oscar zijn overlijden heb ik snel mijn “gewone” leven weer opgepakt. Ritme en regelmaat hebben mij houvast gegeven.
Ik vind mijn afleiding vooral in veel sporten (hoofd uit) en in mijn werk. Bezoek ook graag concerten/festivals of musea.
Jaren geleden ben ik lid geworden van OOK en heb al de nodige fijne ontmoetingen met lotgenoten gehad.
Het platform Alleen verder is ook zo’n mooi initiatief binnen OOK, waar ik als alleenstaande ouder op nog meer punten herkenning vind.
Als het ergste je dan overkomt, wens ik een ieder de troost, herkenning en uiteindelijk ook het perspectief toe dat onze liefdevolle vereniging, op wat voor manier dan ook, kan bieden.
Als nieuw lid van het bestuursteam draag ik daar graag mijn steentje aan bij, met én voor Oscar!
Ik hoop jullie snel te ontmoeten op bijvoorbeeld De Landelijke Dag in maart en sta altijd open voor suggesties en ideeën.

Esther

 

Jeanet Eikelenboom

Ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Jeanet Eikelenboom en woonachtig in Barendrecht. Moeder van 4 kinderen waarvan onze enige dochter, Camila op bijna 2-jarige leeftijd is overleden.

Op 14 februari 2018 is onze tweeling geboren, Camila en Divano. Wij waren dol gelukkig en ons gezin was compleet. Op 13 januari hebben wij Camila overleden in haar bedje gevonden.

Mede door de steun van lotgenoten en het kunnen delen van mijn verhaal en verdriet leer ik steeds beter het verdriet en gemis te dragen. Ik zou ook graag andere lotgenoten troost en herkenning willen bieden.

Ik hoop jullie te ontmoeten bij lotgenotendagen. Wees vrij om mij aan te spreken of te mailen mocht je vragen of opmerkingen hebben.

Jeanet

Meer blogs

12 januari 2023

OOK in Flevoland: Ina de Weerd vertelt

Ina de Weerd (bestuurslid OOK en actief in haar provincie) was te gast bij Omroep Flevoland op 12 januari 2023. Kijk hier het interview terug. Ze vertelt over de gespreksgroep.

Lees meer

29 januari 2023

Start trainingen voor individueel lotgenotencontact en voor leiden van gespreksgroepen

OOK organiseert samen met PGO support trainingen voor lotgenoten die zich vrijwillig willen inzetten voor individueel lotgenotencontact of groepsgesprekken. Meld je aan voor 25 februari 2023.

Lees meer