Nieuwe bestuursleden van start

Op 6 juli 2019 vond de meest recente algemene ledenvergadering van OOK plaats, in Utrecht. Op de agenda stond ook de verkiezing van enkele nieuwe bestuursleden.
Als bestuur zijn we sindsdien weer bijna op volle sterkte en daar zijn we blij mee! Met drie nieuwe mensen kunnen we weer met nieuwe energie invulling geven aan de plannen voor OOK. 

Bezoekers van de afgelopen landelijke dag zullen twee van de nieuwe bestuursleden wel kennen, namelijk Peter van Hest, hij was toen dagvoorzitter, en Marleen Mulderij die de zangworkshop verzorgde en de dag afsloot met zang. Als derde is Ina de Weerd aangeschoven. Enkelen kennen haar van de laatste communicatietraining.

Cecile Bus, voorzitter

Meer blogs

4 januari 2018

Wil jij meer betekenen bij het bieden van troost en perspectief?

Voor zaterdag 3 februari 2018 nodigt het bestuur van OOK jou uit voor een verkenning over vrijwillige inzet bij het bieden van troost en perspectief. OOK leert jou graag kennen: wat heb je nodig om actief te worden?

Lees meer

5 juni 2019

Algemene Ledenvergadering en workshop labyrint tekenen op 6 juli 2019

De leden van de vereniging Ouders Overleden Kind zijn welkom om mee te denken over activiteiten en werk van de vereniging. Ook is er ruimte voor ontmoeting. Na de gezamenlijke lunch vindt een creatieve workshop plaats.

Lees meer