Nieuw: podcasts ‘maak rouw bespreekbaar’

De podcast is een steeds populairder fenomeen in Nederland. Luisteren naar gesprekken, interviews, radioprogramma’s, muziek, cabaret; over van alles valt een podcast te maken. Het voordeel van een podcast is het zelf in de hand hebben wanneer je luistert. Tijdens het schoonmaken van het huis, in het verkeer of op andere momenten wanneer je je handen te vol hebt om naar een telefoon of tablet te staren. Pauzeren kan ook, om later verder te luisteren.

Ook binnen OOK hebben we op deze manier de mogelijkheid aangepakt om lotgenoten te informeren en/of mee te nemen in verhalen. Lotgenoot Marleen streeft ernaar, elke twee weken een nieuwe podcast te publiceren. De podcasts worden ook verzameld op de website, zodat je ook kunt terugluisteren. Wil je een keer meedoen? Mail dan naar Marleen via [email protected].

Met grote dank aan Jeroen Bastiaansen, die zijn stem leende voor introductie en afronding van de podcasts.

Meer blogs

25 april 2020

Boek: Anders Nabij. Verhalen van ouders over het leven na het verlies van hun kind

Vijf ouders vertellen over het leven na de dood van een kind. Eerlijk en authentiek. An Hooghe, psycholoog en relatie- en gezinstherapeut, plaatst de verhalen in een kader en helpt je er betekenis aan te geven. 

Lees meer

5 juni 2020

Forum weer online

OOK biedt je weer de mogelijkheid via het online Forum met elkaar in contact te zijn. Via het online forum kun je als lid van OOK zelf contact zoeken met andere lotgenoten. Contact maken kan door het sturen van persoonlijke berichten, het starten van of reageren op topics, of door het aanmaken van groepen.

Lees meer