Nabij 3-2021 verschenen: ‘met lege handen’

De Nabij is weer uit, ditmaal met het thema ‘met lege handen’. Ouders vertellen hoe hun leven eruit ziet na het verlies van hun enig kind. Op de voorkant Jeroen en Eveline, die vertellen over het verlies van hun dochter Roos.
Als je meerdere kinderen hebt, kun je houvast vinden na het verlies van een van je kinderen. Wat als je die niet (meer) hebt? De redactie is onder de indruk van de (levens)kracht en kwetsbaarheid van deze ouders, en respect waarop al deze ouders weer vorm geven aan hun leven mét hun overleden kinderen.

Ook staan er weer recensies, een essay, de agenda en gedichten in. En “Blijf hun namen noemen”, waarin alle kinderen met foto worden genoemd die door leden zijn ingestuurd.

De Nabij wordt toegestuurd aan alle leden van OOK. Interesse? Kijk op de website bij lid worden. Als je voor eind juli lid wordt, ontvang je deze Nabij nog thuis. Ga naar de pagina over het lidmaatschap.

Meer blogs

28 mei 2021

Oproep Nabij 4-2021: ‘Grootouders’

De Nabij-redactie, ons kwartaalblad, nodigt je uit je verhaal als grootouder van een overleden kind in te sturen. Vertel andere grootouders, andere ouders en broers en zussen je ervaringen en wat je hebt geleerd. Mogelijk ging het met vallen en opstaan. Het kan andere grootouders verder helpen. Wil je als rouwende ouder, broer of zus iets vertellen over je positieve ervaringen met de hulp van grootouders, dan ben je ook welkom! 

Lees meer

11 januari 2021

Nabij 1-2021 uit: 40 jaar OOK

Trots kunnen we zijn op deze vereniging, die alweer 40 jaar bestaat en al 40 jaar steun biedt aan ouders van een overleden kind. De…

Lees meer