Nabij vaders verhalen

Nabij 3-2020 ‘Vaders’ nabestellen

Beste geïnteresseerde,

We merken dat er veel interesse is in de Nabij voor en door vaders. We bieden daarom de mogelijkheid om dit exemplaar eenmalig te ontvangen door € 7,50 over te maken op NL92 INGB 0006 1317 71 t.n.v. Vereniging Ouders van een overleden Kind ovv ‘Nabij 3-2020 vaders’.
Niet vergeten: stuur na de betaling ook een e-mail naar [email protected] met je naam en adres waar het blad naartoe gestuurd kan worden. Zonder postadres kunnen wij het blad niet toesturen.

Nabij: ledenblad OOK
Ontvang je liever elk kwartaal de Nabij? Word lid voor 30 euro per jaar. Dan mag je bovendien deelnemen aan het Forum, de landelijke dag, alle activiteiten en gespreksgroepen van de vereniging en ontvang je de nieuwsbrief.

Met je lidmaatschap steun je de Vereniging Ouders Overleden Kind. Zo kunnen wij jou en andere ouders blijven helpen en vrijwel alle activiteiten gratis aanbieden.
Alle ouders die een kind hebben verloren kunnen lid worden, ongeacht oorzaak of leeftijd. Het lidmaatschap van OOK kost 30 euro per jaar (financiële regeling mogelijk, zie de aanmeldpagina). Onze vereniging betaalt voor een deel de activiteiten met een subsidie. Hierdoor kunnen we de ledenbijdrage beperkt houden. Lid worden doe je via www.oudersoverledenkind.nl/lid-worden. Als je je aanmeldt voor 31 juli 2020, krijg je de Nabij ‘Vaders’ nagestuurd.

Meer blogs

6 juli 2020

Nabij 3-2020: voor en door vaders

De Nabij van juli 2020 is een bijzonder nummer: een editie die helemaal is gevuld met verhalen van vaders. Hun rouw, hun verdriet, hun verhaal. Hoe gaan vaders om met hun verdriet? Hoe gaan ze om met schuldgevoelens? Bij wie vinden ze steun? Waarin vinden ze troost en verlichting?

Lees meer

4 februari 2019

GESPREKSGROEP Vaders van een overleden kind in Zaltbommel

Mannen rouwen OOK. Misschien anders dan vrouwen, maar we rouwen wel. Het verlies van onze kinderen heeft veel invloed op ons en op ons verdere leven. Als lotgenoot weet je als geen ander hoe dit is en voelt. Ontmoet andere vaders die hetzelfde hebben meegemaakt om samen ervaringen te delen, in de gespreksgroep vanaf februari 2019.

Lees meer