Nabij 1 van 2018 verschenen

Vandaag of zeer binnenkort valt hij op de mat: de Nabij. Met deze keer veel aandacht voor tatoeages ter herinnering aan overleden kinderen. Maar ook met de activiteitenkalender voor 2018.

Bezorging
Over de bezorging van nabij nummer 2 van oktober 2017 zijn veel klachten bij de redactie binnengekomen. Het nummer van januari 2018 komt er alweer aan; als je lid bent van OOK en dit nummer op 16 januari nog niet hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar ledenadmin@oudersoverledenkind.nl met vermelding van je naam en adres. Het blad wordt dan zo spoedig mogelijk nagezonden. Ook nummer 2 kunnen we nasturen.

Nog geen lid maar wel interesse in de Nabij? Meld je aan als lid en je ontvangt de volgende nummers van de Nabij.

Veel leesplezier! Redactie en bestuur

Meer blogs

14 oktober 2017

Nabij 2 verschenen

De nieuwe Nabij is uit: het kwartaalblad van de vereniging Ouders van een Overleden Kind is vernieuwd en nummer 2 is bij de leden bezorgd….

Lees meer

7 december 2017

Programma Landelijke Dag op 10 maart 2018: ‘kan ik iets voor je doen?’

Ouders van een overleden kind zijn op 10 maart 2018 van harte welkom in “De Schakel”, in Nijkerk. Het thema van de dag is ‘Kan ik iets voor je doen?’ Ook broers en zussen zijn welkom: Verbonden Broers en Zussen organiseert een eigen programma. In de ochtend spreekt Suzan Hilhorst. Na de lunch zijn er diverse workshops en is er theater.

Lees meer