Maandelijks online rouwcafé

OOK nodigt je uit, eens mee te doen aan het online rouwcafé! Gewoon vanuit je eigen huis. Elke eerste maandag van de maand van 19.00-20.15 uur. 

OOK organiseerde dit rouwcafé voor het eerst op maandagavond 3 mei. Toen ontmoetten 10 lotgenoten elkaar, georganiseerd door de werkgroep ‘Voor elkaar’ van OOK. Ina: “Het is natuurijk even wennen, online binnenkomen zonder de andere deelnemers te kennen. Maar wat zijn we door onze verhalen en ervaringen verbonden met elkaar. We stelden ons kort aan elkaar voor en vertelden over ons overleden kind. Daarna zijn we in kleine groepen uiteen gegaan in zogenaamde breakout rooms. Het voordeel van de kleinere groepen is dat iedereen de kans krijgt om zijn/ haar verhaal te vertellen. En voor iedereen is aandacht.
Toen we na een uur weer bij elkaar kwamen, bleken de reacties zeer positief. Wat is het fijn om te mogen praten, je masker even af te zetten en die herkenning te voelen, al zijn de verhalen zo verschillend.”

Met deze waardevolle ervaring heeft de werkgroep Voor Elkaar besloten om dit online rouwcafé te vaker te organiseren en wel op de eerste maandag van elke maand.

Als je lid bent van OOK ben je vrij om deel te nemen aan de rouwcafé’s. Graag tot het volgende rouwcafé. Aanmelden is nodig zodat we je op tijd de link kunnen sturen van zoom.

Aanmelden online rouwcafé

  • Mijn persoonlijke gegevens

  • Dit mailadres gebruiken we om je de uitnodiging voor de online workshop te sturen.
  • Hidden
  • Hidden
    Ben je nog niet lid? Ga naar Lid Worden om je aan te melden. Het online rouwcafé is bedoeld voor leden.
  • Aanvullende informatie

Meer blogs

23 januari 2021

Aanbod: Webinar door An Hooghe en Anje Claes

Speciaal voor leden van OOK; bekijk dit steun biedende webinar van therapeut An Hooghe en kunstenaar Anje Claes: ‘overspoelend en rust’. Op deze pagina vind je de inloggegevens.

Lees meer

5 juni 2020

Forum weer online

OOK biedt je weer de mogelijkheid via het online Forum met elkaar in contact te zijn. Via het online forum kun je als lid van OOK zelf contact zoeken met andere lotgenoten. Contact maken kan door het sturen van persoonlijke berichten, het starten van of reageren op topics, of door het aanmaken van groepen.

Lees meer