Lidmaatschap stopzetten

Wil je geen lid meer zijn van OOK? Het opzeggen van het lidmaatschap doe je eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. Daarna wordt de opzegging per mail bevestigd. Ontvang je binnen een week geen bevestiging, dan is er iets mis gegaan en vragen wij je om contact op te nemen met onze penningmeester.
Vanwege administratieve redenen is opzeggen van het lidmaatschap alleen mogelijk via onderstaand formulier. Het is niet mogelijk om het lidmaatschap op enige andere wijze op te zeggen. Opzeggingen die op enige andere wijze dan via onderstaand formulier worden gedaan (bijv. per mail of mondeling) worden niet in behandeling genomen. TIP: je ontvangt zelf ook een kopie van de opzegging. Bewaar deze mail zodat je zelf ook een bewijs van opzegging hebt. Termijn van opzegging Een opzegging geschiedt per jaar. Geef voor 30 november door dat je per 1 januari van het komende jaar geen lid meer wilt zijn. Wil je een andere wijziging doorgeven, zoals je adres of rekeningnummer? Stuur dan een mail aan de ledenadministratie.
  • Mijn persoonlijke gegevens

  • We horen graag waarom je opzegt, zodat we eventueel in de toekomst onze activiteiten en diensten nog meer kunnen inrichten naar de vraag van lotgenoten.Gerelateerd