Verbonden Broers en Zussen: word lid

Verbonden Broers en Zussen is een landelijke groep voor iedereen die een broer of zus moet missen. Ook als je je halfbroer of halfzus hebt verloren, of een stiefbroer of stiefzus moet missen, zijn wij er voor jou.

Als lotgenotengroep brengen wij je in contact met andere broers en zussen, die net als jij een eigen verhaal hebben. En hoewel elk verhaal uniek is, merken wij dat lotgenoten juist veel met elkaar kunnen delen. Tijdens onze middagen is er ruimte om je eigen verhaal te delen of gewoon te luisteren naar andere broers en zussen. Onze ervaring is dat lotgenoten herkenning vinden in elkaar. Dit verbindt ons. Vandaar onze naam; Verbonden Broers en Zussen.

Wanneer je het fijn vindt om andere broers en zussen te ontmoeten en te spreken, dan ben je van harte welkom bij onze middagen. Ongeacht hoe oud je bent, hoe lang geleden het is, hoe oud jouw broer of zus is geworden of hoe je hem of haar bent verloren.

“Verbondenheid is de energie die overspringt tussen mensen wanneer ze zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, wanneer ze kunnen geven en ontvangen zonder te oordelen of beoordeeld te worden, en wanneer ze steun en kracht aan de relatie ontlenen.” 

Deze omschrijving van verbondenheid is van de Amerikaanse onderzoekster Brené Brown en verwoordt precies wat wij als lotgenotengroep willen bereiken. Voel je je hierbij thuis? Meld je dan aan!
Je volgt ons via Facebook of Instagram.

Gerelateerd