Landelijke dag 2019

Ouders van een overleden kind zijn van harte welkom bij de landelijke dag van OOK; de dag is open voor iedereen, wel of geen lid van de vereniging. De dag wordt gehouden op zaterdag 16 maart 2019 van 10.00-17.30 in “De Schakel”, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk.

Vanaf 9.45 uur staat de koffie en thee klaar en het programma start om 10.30 uur. Er is gelegenheid om de foto van je kind op een tafel te zetten met een kaarsje er bij. De dag eindigen we met een drankje tot 17.30 uur.

Programma

Het programma start in de ochtend met een lezing door Leo Fijen.
Leo Fijen is programmamaker voor KRO-NCRV. De lezing die hij geeft zal een interactief karakter hebben; na een inleiding zal Leo de ouders en broers/zussen gelegenheid geven om nader kennis te maken met elkaar. Want ouders herkennen elkaars verhalen en geven andere ouders daarmee ook troost en perspectief.
De dagvoorzitter is Peter van Hest.

Namens de Verbonden Broers en Zussen spreekt Lynn Kraaijeveld.

Na de lunch kan je meedoen met één van de inspirerende en diverse workshops. Op deze pagina vind je per workshop een uitgebreide toelichting. Je aanmelding en keuze voor de workshops ontvangen we graag vooraf via het aanmeldformulier op die pagina.
Mocht je contact willen over de Landelijke Dag van OOK of heb je vragen? Dan kun je ons natuurlijk altijd mailen: ld@oudersoverledenkind.nl. We zien je graag op 16 maart in Nijkerk.

De werkgroep Landelijk Dag OOK: Tineke, Monica, Meriam.

Gerelateerd

Spring naar toolbar