Inzamelingsacties voor OOK: hardlopen, 50-jarig huwelijk en een creatieve actie

De vereniging is door diverse mensen gekozen tot inzamelingsdoel van hun actie. De vereniging is heel blij met deze donaties, waarmee we nog meer activiteiten voor en door lotgenoten kunnen organiseren. 

Zo heeft Daniëlla Thijssen van Hart voor Oss een actie opgezet: zij ontwierp en maakte een decoratief tegeltje dat vanaf oktober 2020 in Oss te koop was. Deze sympathieke actie heeft €250 opgeleverd. De actie is tot stand gekozen na het ongeval met de Stint in september 2018. Dank je wel Daniëlla! Het tegeltje is inmiddels uitverkocht. Meer informatie over de stichting: www.hartvooross.nl

Het echtpaar Anton en Monique viert hun 50-jarig huwelijk. Bij de receptie is alle gasten gevraagd om een donatie te doen voor OOK, ter nagedachtenis aan hun dochter Marlies Eenhuizen-Graham. Wij wensen Anton en Monique een mooie dag met veel liefde en vriendschap, en nog vele jaren samen.

Judith Don, leerkracht in het basisonderwijs, liep op 10 april de halve marathon van Rotterdam. Zij droeg een shirt ter nagedachtenis aan Mads, Mila en Kjeld. Vooraf heeft ze een doneeractie geopend om donaties te kunnen ontvangen. heeft zij ruim € 2415 opgehaald. Mads is de zoon van haar vriendin Verna (lid van OOK), Mila de dochter van een collega en Kjeld een leerling uit haar klas.

Ook ons lid Henry Dol, vader van Leon en partner van Bianca, liep mee in de Rotterdam marathon: hij legde de hele afstand af. Ook hij hield een doneeractie, waarbij de opbrengst is bedoeld voor stichting 113 zelfmoordpreventie. Henry liep deze marathon ook in 2010, toen aangemoedigd door zijn zoon Leon. Bij de (uitgestelde) marathon van 2021 deed Henry ook mee. Hij droeg toen een shirt met de foto van Leon erop, op de voor- en achterkant. Voor 113 zelfmoordpreventie heeft Henry ruim  €3300 opgehaald. Henry gebruikte voor zijn actie een doneerpagina van Pay It Forward (pif), hier lees je meer over zijn marathon.

Wil jij ook een doneeractie organiseren voor OOK? Stuur een mailtje aan het bestuur. Dank je wel!

Meer blogs

21 oktober 2020

Een tegeltje uit Oss, met opbrengsten voor OOK

In Oss is het initiatief genomen voor een gedenktegeltje, voor de kinderen die omkwamen bij het stint ongeluk in 2018. Te koop, opbrengst is voor OOK.

Lees meer

1 november 2021

Namen blijven noemen – Marinus van den Berg

Marinus van den Berg droeg enkele gedichten voor op 23 oktober 2021. Hij noemde daarbij de naam van een zoon. Hoe belangrijk zijn die namen! Een blog.

Lees meer