Inloopmiddagen Zuid-Holland vanaf september

Uitnodiging nieuwe inloopmiddagen Zuid-Holland

Lieve mensen,

Het afgelopen seizoen hebben we vijf inloopmiddagen gehouden in Naaldwijk. Wij, Claudia, Eleonora en Meriam, vonden dat fijn om te organiseren. Vanaf september gaan we hier mee verder. De eerste keer is op zaterdag 1 september.

Met de mensen die van wandelen houden, willen Claudia en Eleonora dan naar het strand gaan. We spreken om 13.30 uur af bij de Molenslag in Monster, dat is de strandopgang bij de molen. Na de wandeling kan er met elkaar iets gedronken worden op eigen kosten.

Voor de mensen die niet willen wandelen, blijft Meriam in het inloophuis. Daar wil zij in gesprek gaan met elkaar naar aanleiding van een thema. Dit kan een gedicht zijn of een passage uit een boek dat zij als inleiding gaat voorlezen.

De middag begint om 13.30 uur en om 16.30 uur sluiten we de middag af.

Locatie: Carmahuis  Dijkweg 21 Naaldwijk.
U kunt een foto van uw kind(eren) meenemen. Er is ruimte om er een kaarsje bij te branden.
We vinden het fijn als je je van tevoren bij ons aanmeldt via de mail: [email protected] En als je vragen hebt laat het weten!

Hartelijke groeten van Claudia, Eleonora en Meriam.

***

De laatste bijeenkomst in 2018 is zaterdag 17 november.

En de data in 2019:
Zaterdag 12 januari
Zaterdag 23 maart
Zaterdag 8 juni

Alle bijeenkomsten zijn van 13.30 – 16.30 uur.

Meer blogs

16 augustus 2017

Activiteiten en oproep afdeling West-Brabant

De afdeling West-Brabant organiseert enkele bijeenkomsten voor ouders, broers, zussen, overige familie en vrienden van overleden kinderen: Wandeling in Oisterwijk op 24 september Op zaterdag…

Lees meer

12 juni 2018

Gespreksgroep in Dordrecht

Het verlies van onze kinderen heeft veel invloed op ons en op ons verdere leven. Als lotgenoot weet je als geen ander hoe dit voelt. Om anderen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt en samen ervaringen te delen starten we in september 2018 een nieuwe gespreksgroep. We komen acht keer samen.

Lees meer
Spring naar toolbar